Egyéb

Vállalkozása szépen gyarapszik, de úgy érzi, mégsem tud elég gyorsan reagálni a piaci igényekre? Úgy érzi, hogy az aktuális projektek száma nem elegendő, hogy cégét a növekedési pályán tartsa? A nehéz kezdetek után, elég gyorsan bekövetkezik az az idő, amikor úgy érezzük, hogy több mindent szeretnénk tenni, mint amennyire kollégáinkkal képesek vagyunk. Nem „ugrunk” minden üzleti lehetőségre, mivel úgy érezzük, túl sok energiát kellene cégünknek befektetnie ahhoz, hogy a lehetőségből konkrét hasznot tudjunk realizálni.
Ezeken a problémákon segít a Microsoft egy olyan három termékből álló megoldása, amelynek segítségével a kis-, és középvállalatok követhetik, vagy néhány lépéssel megelőzhetik a piaci trendet, ezáltal könnyen és gyorsan nyújtva megoldásokat Ügyfeleik részére. Ennek a megoldásnak az elemei a következők:

  • Windows SharePoint Services 3.0

  •  A dokumentumok könnyű és gyors rendszerezéséhez és a csoportmunkához, a cégünkön belüli hatékony munka támogatásának elengedhetetlen böngésző alapú, tartalomkezeléssel is ellátott eszköze. A kisvállalatok számára nélkülözhetetlen, INGYENES!!!

  • Microsoft Dynamics CRM 3.0

  •  Megtartani, és minél inkább elégedetté tenni meglévő ügyfeleinket, az egészséges növekedéshez pedig új ügyfeleket szerezni, majd őket is elégedetté tenni és így megtartani.

  • Project Server 2007

  •  Projektjeinek ütemezése, költség- és erőforrásigénye követhető legyen

Az Ewima Kft. vállalja, hogy cége számára nem csak a termék(ek) kiválasztásában segít, de a felméréstől és a tervezéstől kezdve, a testreszabott megoldáson keresztül a rendszerek üzemeltetéséig kész megoldást szállít az Ügyfelei részére.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, elérhetőségeinket megtalálja a Rólunk oldalon.